Vuoden 2019 Kardaanikunkusta tuli Nokian UA:lle mukavasti menestystä. Yleisin luokan tuloksissa 15 parhaan joukossa oli 5 nokialaista! Petteri Koski ajoi C-finaaliin ja lopputuloksissa sijalle 15. Janne Laakso ajoi B-finaaliin ja sijalle 12. B-finaalista A:han Niko Mattilan seuraksi nousivat Valtteri Koski ja Rauno Väyrynen. Ja kyllä, kruunu tuli Nokialle kun Niko Mattila jatkoi huikeaa EVK-kauttaan ajamalla yleisen voittoon Valtteri Kosken tullessa kakkoseksi ja Rauno Väyrysen sijoituksen ollessa 6.

Naisissa olivat tänä vuonna mukana Suvi Kaipila ja Netta Kunttu. Suvi ajoi itsensä suoraan alkuerän lähtövoitolla semeihin. Netta ajoi itselleen paikan A-finaaliin, jossanousi ohituksella suoraan 4. sijalta toiseksi ja piti paikan maaliin asti!

Tästä videokoosteeseen.

1


Perinteinen rompetori tapahtuma Nokian Uan radalla. Varikkoalueelle mahtuu paljon myyjiä ja kävijöitä edellisien vuosien tapaan. Myyntipaikat, hinta 10 euroa, jaetaan saapumisjärjestyksessä klo 7 alkaen. Yleisö pääsee alueelle klo 9 alkaen. Myynnissä monenlaisia löytöjä ja aarteita keräilystä käyttötavaraan ja kasveihin.
Alueella myös AKK:n Flying Finn-kiertueen lajiesittely kartingista, jossa lajiin pääsee ohjatusti tutusmaan.
Tervetuloa nauttimaan Nokia-viikosta ja tekemään hyviä löytöjä!

Molemmat tapahtumat löydät myös Facebookista täältä ja täältä.

Nokian Urheiluautoilijat kutsuvat jäsenet perheineen viettämään mukavaa päivää radalle 17.2. klo 12 alkaen. Tarjolla makkaraa ja kahvia. Ohjelmassa jäsentenväliset mittelöt jäädytetyllä radalla kelloa vastaan. Perheen pienimmille pyritään järjestämään pulkkamäki, joten laskuvälineet mukaan.

Jäsentenvälisten jälkeen radalla voi vapaasti harjoitella kelin ja jääpinnan niin salliessa.


Tervetuloa paikan päälle!Pitkästä aikaa olemme talkootyönä saaneet jäädytettyä rata-alueelle harjoitteluradan talveksi. Radalle on ollut kysyntää useina talvina, mutta keliolosuhteista johtuen rataa ei ole voitu tehdä. Tammikuussa radalla on ajettu nyt kaksi kertaa ja testaajia on ollut paikalla runsaasti.

Viikonlopun harjoittelumahdollisuudesta ilmoitetetaan etukäteen Facebook-ryhmässä

Talvikaudella on tarkoitus järjestää myös toimintapäivä seuran jäsenille (jäsenten välinen kilpailu), josta ilmoitetaan tarkemmin kunhan päivämäärä lyödään lukkoon.

Vuoden 2018 pikkujouluissa palkittiin eri tavoin ansioituneita seuran jäseniä

Vuoden 2018 pikkujouluissa palkittiin jälleen perinteisesti eri tavoin ansioituneita seuran jäseniä.

Seuran Vuoden Autourheilija: Juha-Pekka Mattila

Vuoden tulokas: Juha-Pekka Mattila

Vuoden Sprint-kuljettaja: Tarmo Ollila

Timon Malja (ralli): Vesa Glad

Vuoden Kardaanikuljettaja (JM): Janne Kallio

Vuoden JM-kuljettaja: Valtteri Koski

Vuoden Naiskuljettaja: Netta Kunttu

Vuoden Kartanlukija: Juha Lummaa

Leka: Jarno Järvi

Vuoden Toimitsija: Anne ja Heikki Alkula

Lisäksi muistettiin tasavuosia täyttäneitä. Onnittelut kaikille palkituille!

07

marras, 2018

On aika rentoutua ja juhlistaa yhdessä kulunutta vuotta.

Tervetuloa seuran pikkujouluihin lauantaina 24.11. klo 18.

Tällöin Hempankaaressa nautitaan herkullisesta Pikkujoulu-menusta, ohjelmasta, bändistä sekä tietysti juhlitaan palkittavia.
Illalliskortin, hinta 25€, voit maksaa suoraan seuran tilille FI5352930940033256. Kirjoita maksun viestikenttään illalliskortin lunastajan nimi.
Ja ilmoittaumisen voit tehdä seuran sähköpostiin nokianua@gmail.com tai Sadulle numeroon 050-5947922, niin osaamme varata tarjottavia riittävästi.
Ilmoittautuminen päättyy 18.11. joten toimithan nopeasti

Hempankaaren osoite: Nokian Valtatie 25 C, Nokia.

Viime vuonna kiertopalkinnon saaneet, palautattehan palkinnot Nokian Pirkkalistorille Kellopiste Paukun liikkeeseen, kiitos!

 

Seuran sääntömääräinen syyskokous vuodelta 2018 pidettiin maanantaina 24.9. kerhohuoneella. Osallistujia oli edellisvuosiin verrattuna runsaasti, mutta vielä kuitenkin kaikille löytyi istumapaikka. Kiitos kaikille paikalla olleille!

Kokouksessa käsiteltiin seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio toimintakaudelle 2019 ja valittiin seuran hallituksen jäsenet, puheenjohtaja sekä toiminnantarkastajat uudelle toimintakaudelle.

Toimihenkilöt toimintakaudelle 2019:

Puheenjohtaja: Olli Lahti

Hallituksen varsinaiset jäsenet: Jarno Järvi, Mika Rantala, Jonna Lahti, Antti Lahti, Antti Laakso ja Jani Vilen.

Hallituksen varajäsenet: Rauno Väyrynen, Pekka Puff, Tero Virtanen

Toiminnantarkastajat: Riitta Kossi ja Jari Mäkelä

Jäsenmaksut vuodelle 2019 pysyvät samana kuin tänäkin vuonna; aikuisjäsen 25 euroa ja nuorisojäsen 10 euroa.